Onze winkel

Onze winkel heeft een breed assortiment Hollandse en Buitenlandse kazen van jong tot oud, Biologisch, Streekgebonden of een pareltje uit het groene hart daarnaast maken wij elke dag een vers assortiment smeersels , olijven en tapenades en branden we elke dag verse noten. Heerlijke verse producten!

Midden in de oude dorpskern, op een van de mooiste plekjes in Noordwijk Binnen is mooi toegankelijk winkelcentrum gerealiseerd: “Hof van Noortwijck”. Het Hof van Noortwijck telt meer dan 50.000 bezoekers per week en er is een parkeergarage voor circa 300 auto’s recht onder het winkelcentrum.Het winkelcentrum heeft zowel een ingang via straatzijde als passage in winkelcentrum of via de garage.

De winkels die reeds gevestigd zijn in het Hof van Noortwijck zijn onder andere: kaas aan zee, Boekhandel en Cultuur cafe Vd Meer, Dirk, Dirck III,D-reizen, Action,ING Bank, Hageraats Shoe-Inn, Dierenspeciaalzaak Noordwijk, Het Bloemenhof, Brainwash, Trekpleister,en Foto Van Kampen en binnen handbereik buiten het winkelcentrum treft u ,De Slager, een warme bakker en banket bakker, een visspecialist, kleding en schoenen en bloemisten groenten en fruit specialisten, kado winkels en een scala aan diversen kleine en grote restaurants.

Dus heeft u een lekker stuk kaas, noten of wijn nodig en gelijk uw dagelijkse boodschappen dan bent u van maandag t/m zaterdag van harte welkom op De Keuvel 3, 2201 MB Noordwijk binnen en voor een persoonlijke vraag kan u altijd bellen tijdens winkel openingstijden met +31 (0)6 553 760 83