Werken bij Kaas aan zee !! Parttime

16 september 2022

 

Gezocht: Enthousiaste parttime kaas liefhebbers !! 

 

Wie o wie komt bij ons werken en het Kaas aan zee team versterken !!

Wij zoeken parttime medewerker(st)er voor doordeweeks van dinsdag tot vrijdag (na je school) en op zaterdag , want op zondag en maandag zijn we dicht !!, (sowieso in de vakantietijd).

Bij ons vliegt de tijd garandeert voorbij, je bent de hele dag lekker bezig met niet alleen kaas verkopen en verzorgen, maar ook huisgemaakte salades, gemak producten, belegde broodjes vers gebrande nootjes , wijnen cadeautjes en lekkere delicatessen, Kortom van alles wat.

Je gaat ook nog eens meer verdienen dan in de supermarkt en uiteraard hebben wij een goed CAO waar je op terug kan vallen , zoek je toevallig ook nog een leer/werkplek voor je opleiding? Neem gewoon contact met ons op en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Wil je nog meer info of wil je gewoon bij ons komen werken mail ons dan, bellen kan natuurlijk ook of stuur een leuk whats-app bericht, en schrijf in het kort op wat jouw zelf zo leuk maakt en waarom jij bij Kaas aan zee kan zou moeten komen werken om zo ons kaas-team te komen versterken.

 

Wij zijn met onderstaande gegevens te bereiken.

Mobiel: +31 (0)6 51 97 59 55

Mail: info@kaasaanzee.nl

Tav Stefan Haasbroek en Sylvia kwakernaak

Website: www.kaasaanzee.nl

 

 

 

Terug naar overzicht